Benvingut a la pàgina web de Digital Signage.

MULTIPISTAS és el servei de xarxes digitals multimèdia que proveeix la companyia DIGITAL SIGNAGE. Instal·lada a Espanya, DIGITAL SIGNAGE disenya, desenvolupa, implanta i manté sistemes de Senyalització Digital (de l'anglès digital signage) per als seus clients. DIGITAL SIGNAGE és una empresa de tecnologia dedicada exclusivament al servei de la comunicació visual.

banner digital signage multipistas

Utilitzi el menú de navegació de l'esquerra per tal de veure les seccions.

La secció Digital Signage comenta en què consisteix la tecnologia i com ajuda aquesta a la comunicació. Dins de Narrowcasting, a més a més de la seva definició, s'enumeren els avantatges respecte a les emisions broadcast. En Aplicacions, mostrem com vàries empreses estàn utilitzant la cartelleria digital per a millorar la comunicació amb el seu públic i els beneficis que aporta, sigui en cifres de ventes o en la millora de l'imatge empresarial. La secció Els Nostres Avantatges, explica què fa que el nostre sistema de senyalització digital sigui únic en el mercat, gràcies a les seves possibilitats de diseny sense límits, la seva integració en tots els estàndars de la indústria, els nostres sistemes d'informes i l'ampli catàleg de Plug-ings per tal de proveïr informació adicional per als seus clients. La secció Sobre Nosaltres dóna informació de contacte i les nostres notícies corporatives.

banner4

El nostre catàleg en format PDF:

 

postes3

Demostració sobre tres aplicacions de Cartelleria Digital.

Nota: Per tal de veure el video amb Windows Media o algún altre reproductor de medis, és necessari descarregar el Codec DivX. Descarregar aquí.