Què és Digital Signage?

La Cartelleria o Senyalització Digital (Digital Signage) és un nou suport de comunicació on el contingut s'emet en una pantalla electrònica o cartell digital (digital sign), que pot ser modificat dinàmicament, remotament i, amb la mentalitat de distribuir missatges a una audiència específica en el lloc i el moment desitjat.

wikipedia

"Digital signage és una forma de publicitat en el qual el contingut i els missatges es mostren en un pantalla electrònica o cartell digital, que pot ser canviat sense modificar el cartell físic, amb l'objectiu d'enviar missatges específics en llocs específics en hores específiques.

- cita de Wikipedia, l' enciclopèdia lliure.

pantallas digitales
El video és un medi excelent per a transmetre missatges informatius i publicitaris, ja que és dinàmic, atractiu i directe. El contingut adequat mostrar en una emisió de televisió i en pantalles situades estratègicament, pot fàcilment atraure l'atenció del públic, crear conciència de marca, incrementar la participació del públic i generar noves oportunitats mitjançant la publicitat i el patrocini.

wikisignage

Digital Signage en els cines Warner Village de Taipei