Entretenimient

El sector de l'Entreteniment és idoni per tal d'adoptar solucions de cartellería digital.

Els grans esdeveniments com concerts, cinemes i teatres poden treure molt partit de la cartelleria digital gràcies a que es poden emetre, per exemple, trailers sobre les properes pel·lícules o funcions, informació sobre propers passes, horaris i, d'altres aconteixements especials. A més a més, es poden integrar amb tiquets descompte interactius integrats amb campanyes d'internet o amb la missatgeria SMS.

Les nostres xarxes de cartelleria digital poden instal·lar-se en zones d'espera, passadissos, entrades, mostradors i restaurants dels voltants. També pot informar sobre descontes en sessions de menor audiencia per millorar l'entrada en hores punta, informar sobre cicles d'un determinat actor, director o tipus de Cinema o Teatre.

En Auditoris, es pot informar sobre sessions de temporades, períodes d'abonament i informació de les entitats que patrocinen els esdeveniments culturals.

Discoteques, bars i pubs poden emetre publicitat que estigui regulada, com la del tabac i les begudes alcohòliques, ja que els missatges es presenten a un públic de major edad.

videojukebox

Video sobre aplicació Jukebox per a l'emisió de videos musicals sota demanda.

Nota: Per tal de veure el video amb Windows Media o un altre reproductor de medis és necessari descarregar el Codec DivX. Descarregar aquí.

Pot integrar l’informació de les seves pantalles amb tiquets de descomptes interactius, campanyes d’Internet o amb la missatgeria SMS i Bluetooth.