Hosteleria

Els sectors de l’Hostaleria es idoni per adoptar solucions de cartelleria digital. Restaurants, gelateries, self-services de menjar ràpid, bars, pubs i cafeteries obertes 24 hores conviuen en un mercat altament competitiu. Oferir informació actualitzada al minut és crucial, a l'igual que controlar els costos i maximitzar les ventes i els beneficis.

Les nostres xarxes de cartelleria digital li permetran informar en àrees d'espera, passadissos, entrades, mostradors i menjadors sobre diferents menús, horaris, etc.

També pot retransmetre esdeveniments esportius, informar sobre ofertes per d'altres dies de la setmana i oferir plats de temporada o comentar els múltiples avantatges de la seva fidelity card.

Podrà ambientar el seu local amb música emesa des de la nostra unitat i, si ho desitja, emetre vídeos musicals escollits pels seus clients des d'una jukebox digital amb l'enviament d'un SMS des d'un mòbil.

L’informació en temps real (notícies, esports, etc.) donarà un valor afegit al seu establiment.

Instal•lant una xarxa de pantalles també pot donar accés a Internet per WIFI a tota la zona.

 

Pot programar esdeveniments esportius o ambientar amb música el seu local. En el cas de les franquícies, és més fàcil alinear els diferents establiments amb l’imatge corporativa de l’empresa (fotografies, vídeos, música ambiental, etc.).