La Tecnologia estén la mà a la Comunicació

Digital Signage combina hardware, software i telecomunicacions amb l'objectiu de crear un poderós suport de comunicació que subministri oportunitats de captar l'atenció de l'audiència d'una manera mai vista fins ara: educant, informant, creant imatge d'empresa i millorant les ventes.

Els nostres sistemes centralitzats permeten tenir els seus punts d’informació monitoritzats en tot moment, cosa que ens permet preveure qualsevol problema de manera pro activa i tenir les pantalles en funcionament amb total fiabilitat.

Per a això utilitzem diferents tecnologies per mantenir la seva informació segura i sota control en tot moment, dia i nit tots els dies de l’any. A més a més, estem participant constantment com beta testers de noves tecnologies com pantalles interactives transparents, pantalles 3D i noves formes d’interactivitat per poder oferir-li la tecnologia més puntera i posar-la en les seves mans en el moment que surtin al mercat.

Gràcies a les nostres aliances estratègiques amb els millors fabricants de hardware, utilitzem la millor tecnologia basats en més de quinze anys d’experiència com especialistes en Tecnologies de l’Informació.

Els nostres centres de dades mantenen la seva informació segura, sota control i monitoritzada les 24 hores durant tots els dies de l’any.

Noves tecnologies com pantalles interactives transparents permeten noves formes d’interactivitat.

 

Gràcies a les nostres aliances estratègiques amb els millors fabricants de hardware, utilitzem la millor tecnologia basades en més de quinze anys d’experiència com a especialistes en Tecnologies de l’Informació.